Big hug….

Zo, ik heb toch nog even voor de rest van de zomer een ander layout gemaakt. Af en toe heb ik zo’n bui, hihi :wink:

Het  thema blijf ik wel gewoon gebruiken. Gelukkig is het met het Atahualpa theme heel makkelijk om jezelf creatief uit te leven en je kunt alle kanten op qua design.

Ook wil ik Patrick even een hart onder de riem steken, omdat hij op het moment zeker niet zo leuke dagen heeft vanwege de problemen met het Blognetwerk en natuurlijk een dikke knufff voor mijn momenteel blogloze BNW-medebloggers xxx :kissing:

Apropos knuffelen: Kennen jullie nog de “Free Hugs” campagne?

Dan is deze hieronder een must-see, haha :tongue:

:hug:

11 Comments on Big hug….

 1. Gijs
  July 26, 2009 at 23:56 (5 years ago)

  Ik wilde net schrijven…..het enige wat ie doet is ouwehoeren ! ;-) Moet je nog geld voor betalen ook. Wat een loser hahaha. Wel benieuwd wat ie doet voor 20$ :whistle:

  Midnite Tammy, slaap lekker en sweet dreams meissie.
  xxxx Gijs

  Reply
 2. Tammy
  July 27, 2009 at 00:09 (5 years ago)

  @ Gijs

  Haha, ik vind het wel knap dat de andere zo rustig gebleven is met zo’n irritante kerel ernaast ;-) En dat ook nog 36 dollar in een uur. Geen idee wat hij voor de 20 dollar te bieden heeft, maar zeker weer geen “Niet goed? Geld terug” :lol:

  Inderdaad, alweer laat, dat heb ik nu van de koffie ‘s avonds, zit ik hier nog te stuiteren… :biggrin:

  Truste Gijs, slaap lekker :heart: xxx

  Reply
 3. Jasty
  July 27, 2009 at 08:17 (5 years ago)

  Ik zag het gelijk je nieuwe lay-out! Echt heel erg leuk! Ik ben gek op roze hihi
  Ik kan dat clipje hier weer niet zien komt omdat op me werk het een en ander geblokkeerd is (kan hier ook niet meer op punt boehoe)
  XxX

  Reply
 4. Tammy
  July 27, 2009 at 08:30 (5 years ago)

  @ Jasty

  Thanks Linda, ik heb het eigenlijk zelf niet zo met roze, maar ik zag een paar dagen geleden de les voor de kopfoto en had hier nog die foto’s in de stijl van “American Beauty” en dacht, daar ga ik eens iets mee proberen. Vaak vind ik zo’n layout dan, nadat ik het klaar heb, weer te zoet en gooi hem weer weg, maar deze vond ik ook wel leuk geworden. En mijn herfstlayout vanaf september heb ik ook al in mijn hoofd, hihi…

  Aaah, balen dat het niet lukt met de video’s en Punt vanuit je werk. Dan maar thuis kijken :smile:

  Fijne dag meis! xxx

  Reply
 5. Tammy
  July 27, 2009 at 10:01 (5 years ago)

  Sjips, eigenlijk heeft de layout ronde hoeken en dat ziet er ook prima uit in Firefox, maar in Internet Explorer zie je er niets van. IE ondersteunt het niet, dus maar even naar een oplossing zoek. Weer html induiken dus, zucht… :dizzy:

  Reply
 6. Susanne
  July 27, 2009 at 10:56 (5 years ago)

  Hallo Tammy,

  Even off topic, maar ik las net je reactie bij José over de vla. Ik wilde je even zeggen dat er hele lekkere vla/pudding van soja bestaat: vanille, chocolade en caramel, van Alpro (meestal te vinden bij de houdbare melk en zo). Mijn dochter en ik (beide met lactose-intolerantie) vinden het echt erg lekker, een echte aanrader. Misschien heb je hier wat aan.

  Groetjes,
  Susanne
  .-= Susanne´s last blog ..Captcha =-.

  Reply
 7. ° Insoon °
  July 27, 2009 at 14:05 (5 years ago)

  Haha, voordat ik een wildvreemde zou knuffelen voor geld.. dat zal niet snel gebeuren hoor :wink:

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  Reply
 8. Yvon
  July 27, 2009 at 21:00 (5 years ago)

  Die big hug kunnen wij blognetwerkers goed gebruiken op dit moment :kissing:
  Ik hoop echt dat het allemaal weer goedkomt, dus duimen geblazen Tammy *please*

  Superlief van je xxx

  Reply
 9. Tammy
  July 28, 2009 at 07:28 (5 years ago)

  @ Susanne

  Thanks voor de tip, ik heb de pudding van Alpro Soja al een tijdje geleden gekocht (vanille en chocola), maar nog niet geprobeerd tot nu toe, dat zal ik nu zeker even doen! :smile:

  Ik heb trouwens een paar weken geleden uit Duitsland verschillende “Minus L” producten meegenomen. Heb de melk hier al vaker gezien, maar daar hadden ze dus echt van alles en sommige dingen zijn gewoon niet te doen met soja :wink:

  Reply
 10. Tammy
  July 28, 2009 at 07:31 (5 years ago)

  @ Insoon

  Hihi, nou de gratis hugs vind ik nog wel een leuke actie, zo’n beetje iets van “knuffelen voor een goed doel”. Maar twee dollar betalen en dan nog voor een knuffel van dat figuur? Nee, dan blijf ik liever met mijn dochtertje knuffelen :biggrin:

  Jou ook een fijne dag!

  Liefs Tammy

  Reply
 11. Tammy
  July 28, 2009 at 07:33 (5 years ago)

  @ Yvon

  Ik moet er niet eens aan denken, ben al blij dat ik mijn blogje hier heb en alleen nog maar af en toe op BNW gepost heb. Maar voor Patrick moet het ook echt een ramp zijn, pffff :shocked:

  Ik duim voor jullie!

  xxx

  Reply

Leave a Reply

:dag: 
:smile: 
:negative: 
:yeah: 
:givingheart: 
:rose: 
:scratch: 
:good: 
:dizzy: 
:whistle: 
:yes: 
:cool: 
:cwy: 
:blog: 
:-( 
:wassat: 
more...
 

Afbeelding toevoegen?

Je kunt hier een afbeelding aan je comment toevoegen vanuit je harde schijf!