Terug van weg geweest…

 

Daar zit je dan ‘s middags aan je bureau en ineens krijg je in de gaten hoe erg je je blog mist…Ik kwam tijd tekort, heb dan eerder geprobeerd om zakelijk te bloggen en anders maar de sociale netwerken te gebruiken, maar toen ik vandaag eens weer op mijn oude site keek wist ik ineens dat ik het bloggen hier ontzettend gemist heb. Gewoon privé bloggen over wat mij bezig houdt, leuke dingen of gewoon eens flauwekul…In ieder geval heb ik besloten om weer te beginnen met bloggen, hier waar het hoort!
Ik heb rond 9 maanden hier niets neergezet, zal even proberen nog wat dingen te importeren… Ik ben gewoon te druk bezig geweest met mijn nieuwe baan (nou ik werk hier ondertussen al een jaar!). Maar ik ben er ontzettend blij mee, ben gewoon compleet weer een ander mens. Nee, niet een ander: gewoon ik!!! Ik doe werk waar ik plezier in heb, ben weer elke dag onderweg (in de ‘echte wereld’ en niet meer grotendeels online) en ik barst van de energie, ondanks de dagelijkse stress en de dubbele belasting!

In december had ik het ook bekeken met dat lange haar – af ermee en en vlot kort kapsel weer met een leuke kleur. Ben er dus weer helemaal, nu wil ik dus wel weer een plekje vrijmaken voor het bloggen.

 

Sorry dat ik jullie zo schandalig verwaarloosd heb, ik beloof beterschap en wil woensdagmiddag ook eens even een paar van jullie blogjes langslopen, dan ben ik vrij en heb al tijd vrijgemaakt voor de PC.

Fijne dag, het wordt lente deze week, geniet ervan!!!
Liefs Tammy

12 Comments on Terug van weg geweest…

 1. oma
  March 12, 2012 at 23:34 (2 years ago)

  Ha Tammy,

  Bloggen is erg leuk, gewoon even je ei kwijt in wat je ook voor geks wilt plaatsen.
  Maar je moet er wel tijd voor hebben, je werk is ook belangrijk.
  Gelukkig gaat dat goed en ben je een tevreden mens, dat moet je zo houden.
  Wel erg fijn dat je weer terug bent, ach wat is verwaarlozen, welkom terug. oma

  Reply
  • Tammy
   March 23, 2012 at 23:25 (2 years ago)

   Nou ik vind het nog moeilijk met regelmaat te bloggen, maar ik blijf er mee bezig! Zal zo ook nog even bij je kijken, ik zag dat jij ondertussen ook een site hebt!

   Fijne avond oma!

   Reply
 2. Suske
  March 13, 2012 at 23:10 (2 years ago)

  in ieder geval welkom terug.

  Reply
  • Tammy
   March 23, 2012 at 23:26 (2 years ago)

   Dank je en fijn weekend Suske!

   Reply
 3. joten
  March 14, 2012 at 09:00 (2 years ago)

  hé Tammy
  leuk je terug te zien hier!
  groetjes,
  johan

  Reply
  • Tammy
   March 23, 2012 at 23:27 (2 years ago)

   Leuk om terug te zijn Johan, kom in het weekend ook even bij jou lezen, maak er een leuk weekend van!

   Reply
 4. ° Insoon °
  March 14, 2012 at 12:16 (2 years ago)

  Wat leuk om weer iets van jou te lezen! Fijn dat je het nog steeds zo goed naar je zin hebt op je werk :D

  Een fijne woensdag!
  liefs Insoon

  Reply
  • Tammy
   March 23, 2012 at 23:28 (2 years ago)

   Uit de spam en in de reacties. ook leuk om weer terug te zijn. Ook bij jou kom ik in het weekend nog even buurten, ben wel weg, maar neem mijn laptop mee.

   Fijn weekend Insoon! :dag:

   Reply
 5. Gijs
  March 19, 2012 at 14:25 (2 years ago)

  Geen lang haar ingekort maar ook een nieuwe start gemaakt. Af en toe een logje plaatsten waar mensen op terug kunnen reageren. Ik lees je weer, Claudia, hardstikke leuk joh :dance2: Geniet van het zonnetje hè? Liefs :boykissesgirl: Gijs

  Reply
  • Tammy
   March 23, 2012 at 23:32 (2 years ago)

   Wat leuk dat jij weer blogt, heb nu paas bij het derde keer lezen van de reactie gezien dat jij weer logt, leuk!!!! :yeah:
   Het wordt fantastisch weer in het weekend, geniet ervan! Ik ga ook even een terrasje pakken! :yes:

   Truste voor straks Gijs xxx :girlkissesboy:

   Reply
 6. M@rcel
  March 26, 2012 at 22:40 (2 years ago)

  YEEHAA

  Reply
  • Tammy
   March 27, 2012 at 09:23 (2 years ago)

   Dank je Marcel, jou ook een fijne dag x :cheese:

   Reply

Leave a Reply

:dag: 
:smile: 
:negative: 
:yeah: 
:givingheart: 
:rose: 
:scratch: 
:good: 
:dizzy: 
:whistle: 
:yes: 
:cool: 
:cwy: 
:blog: 
:-( 
:wassat: 
more...
 

Afbeelding toevoegen?

Je kunt hier een afbeelding aan je comment toevoegen vanuit je harde schijf!