Grrr…

Langzaam begin ik mij aan Facebook te ergeren. Sinds twee weken krijg ik om de dag een foutmelding en kan er niet op… Eerst dacht ik dat het aan mijn pc ligt, maar dag is het dus niet, mijn zoon heeft het ook. Heb het ook eens in de middagpauze op werk geprobeerd, lukte ook niet. het probleem doet zich ook in elke browser voor. Nu dus weer dezelfde melding hoewel ik op Tweetdeck zie dat Facebook wel bereikbaar is… Heeft hier nog iemand last van?

 

Iemand enig idee???  :wassat:

Wat een heerlijk weer toch de laatste dagen! Het was in ieder geval ideaal voor een weekendje weg, ook al zijn we maar een nachtje bij mijn moeder geweest, het was wel gezellig. Vandaag weer gewerkt en morgen nog een dagje, dan ben ik de rest van de week vrij, heb veel te doen en nog een heleboel vakantiedagen over. Woensdag naar school en de rest van de week de zolder eens een goede beurt geven, ruimte creëren… En ik hoop dat ook nog even de tijd blijft om met een boekje in de zon te duiken.

 

Ik wens jullie nog een fijne week!  :dag:

 

7 Comments on Grrr…

 1. oma
  March 26, 2012 at 22:19 (2 years ago)

  Ha Tammy,

  Ik zit niet op FB, heeft de uitleg van chrome geen uitsluitsel gegeven?
  Het heeft met je toegang met internet te maken, FB forum als eens bezocht?
  Het is voorjaar ds ook in huis gaan de zaken weer opgeruimd worden. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

  Reply
  • Tammy
   March 27, 2012 at 09:32 (2 years ago)

   Nee, helaas heeft dat niet echt geholpen, zag wel dat anderen ook eerder een soortgelijk probleem hadden (ook eens met Google of Youtube), maar ik kwam geen oplossing tegen. Maar op een FB forum kann ik het idd nog eens proberen!
   Bedankt, ik zal dan komen luisteren! Fijne dag oma!

   Reply
 2. M@rcel
  March 26, 2012 at 22:38 (2 years ago)

  Nop ik gebruik geen chrome

  Reply
  • Tammy
   March 27, 2012 at 09:34 (2 years ago)

   Het probleem doet zich ook voor in Internet Explorer en Firefox, alleen was de uitleg in Chrome het duidelijkst… :wink:

   Reply
 3. joten
  March 27, 2012 at 11:13 (2 years ago)

  sorry, hier ook geen FB
  misschien kan je eens een ander account aanmaken, zien of dat kan
  (indien niet scheelt er iets aan FB, indien wel is er iets aan je instellingen)
  of misschien eens alle cookies en temp files verwijderen?
  veel succes,
  en veel zonnige groetjes! :yeah:

  Reply
 4. ° Insoon °
  March 27, 2012 at 11:31 (2 years ago)

  Leuk dat je hebt genoten bij je moeder in Duitsland. Daar was het ook vast lekker weer. En heerlijk dat je alleen vandaag nog hoeft te werken en de rest van de week vrij bent. Succes met het opruimen van de zolder en tussendoor wel genieten van het mooie weer hoor! Eind deze week zou het minder mooi worden… zeggen ze.
  Ik heb geen Facebook, dus daar kan ik je niet mee helpen…

  Een fijne dag!
  liefs Insoon

  Reply
 5. Gijs
  March 31, 2012 at 14:49 (2 years ago)

  Hopelijk heeft mijn link uitkomst geboden, Tammy? Stuurde ik je woensdagmiddag :)

  Reply

Leave a Reply

:dag: 
:smile: 
:negative: 
:yeah: 
:givingheart: 
:rose: 
:scratch: 
:good: 
:dizzy: 
:whistle: 
:yes: 
:cool: 
:cwy: 
:blog: 
:-( 
:wassat: 
more...
 

Afbeelding toevoegen?

Je kunt hier een afbeelding aan je comment toevoegen vanuit je harde schijf!